PowerLab, Vestforbrænding

Udstillinger

Poco piu har været projektleder og medudvikler i det eksterne team i forbindelse med udvikling og produktion af PowerLab. Teamet bestod af: Cordura, Engelbrecht Construction, Mikael Thorsted og Christina Fromberg. Projektet er udført i tæt dialog med Vestforbrænding og deres interne projektleder Mads Kring.

I Powerlab arbejder elever fra 5. til 9. klasse med interaktive og fysiske aktiviteter, der handler om, hvordan vi kan håndtere vores affald. Der er fokus på, hvad der sker under forbrænding, strømproduktion og fjernvarmeproduktion. Som afslutning arbejder eleverne med et interaktivt spil, ”Den bæredygtige by”, hvor de skal løse forskellige problemstillinger, når vejret ændrer sig, eller når byen fx får en ny sorteringsordning, en strømforbrugende fabrik eller et varmeforbrugende badeland.

 

Fotos: Jesper Blæsild