Hænderne i Maskinen, Nationalmuseet 2010

Spil og web

Hvordan ville det være at arbejde ved et samlebånd dag ud og dag ind? Hvor hurtigt bliver man træt af det? Bliver man stresset? Hvor hurtigt bliver man god til det? Det er nogle af de spørgsmål, som eleverne kommer til at arbejde med i spillet ”Hænderne i Maskinen”.

Undervejs vil eleverne på egne kroppe mærke, hvordan det er at arbejde under pres, hvordan det er at være arbejder eller virksomhedsleder, og hvordan det omgivende samfund påvirker, det man kan og skal på sit arbejde.

Spillet er udviklet i samarbejde med Nationalmuseet som et ekstra formidlingslag til aktiviteten ”Maskinen” i Nationalmuseets udstilling om industrikultur på Brede Værk.

 

Hænderne i Maskinen, Nationalmuseet, Brede Værk, 2010.

Claus Lynggaard har stået for det grafiske design.