Hvad vil du have vi ved om dig? – Danfoss Universe 2009

Udgivelser

Overvågningens Dilemma er et skolematerialet udviklet og skrevet for Danfoss Universe i 2009.

Jette Svane har illustreret og Frk. Madsen har stået for det grafiske design.

 

Folkeskolen skrev:

“”Overvågningens Dilemma” tager udgangspunkt i den tekniske side af overvågningen. Med udgangspunkt i en meget gennemarbejdet rammefortælling, der blandet andet består af små videoklip, stilles der skarpt på arbejdet med relevante teknologier og etiske spørgsmål i forbindelse hermed. Materialet er ambitiøst og stiller store krav til, at læreren på forhånd sætter sig ind i de forskellige teknologier og spørgsmål, der arbejdes med, for eksempel stemmeanalyse, mobiltelefoner, GPS og blog. Til gengæld tilbyder materialer en gennemarbejdet rammefortælling eller quest, som er klar til brug.”

(Folkeskolen 14. okt. 2009)