Kroppens ABC

Udgivelser

Den gladeste bog om kroppen

Kroppens ABC er fuld af sjove tegninger, korte forklarende tekster og inddragende spørgsmål, som lægger op til gode samtaler, der kan tilfredsstille børns nysgerrighed og lyst til at lære.

Kroppens ABC skal give børn og voksne lyst til at gå på opdagelse i den krop, vi ”bor” i. Selvom vi kender vores krop så godt, kan vi stadig forundres over den, fordi den er så fantastisk og fungerer på så mange overraskende måder.

Hvad er fx en Drøbel? Hvornår får du Gåsehud? Hvad bruger du Jern og Elektricitet til i din krop? Hvor mange Knogler har du i kroppen? Hvor mange gange slår dit Hjerte på et døgn?

Kroppens ABC tager afsæt i barnets egne erfaringer med kroppen. En hund, en and og to nysgerrige børn inviterer læseren på en forunderlig rejse ind i kroppen, hvor læring om kroppen og kendskabet til bogstaverne og alfabetet smelter sammen i et farverigt og fabulerende univers.

Bogen henvender sig til børn i alderen 5-9 år. Den er oplagt som samtalebog både derhjemme og for børnehavens ældste børn og kan anvendes – gerne tværfagligt – i undervisningen i 0.-2. klasse i fagene dansk og natur/teknologi.